Tag: Проекти по всички части, Проектиране на къщи, Проектиране на къщи цена, Проектиране на къщa, Проектиране на къщa цена

Tehnopol.bg - архитектурно студио

Tag: design

проектиране на къщи
 • Еднофамилна жилищна сграда

  kъща в кв. Драгалевци - 240кв.м.

  Застроена площ на сутеренен етаж-85кв.м, застроена площ на първи етаж 154,7кв.м

 • Еднофамилна жилищна сграда

  kъща в кв. Драгалевци - 367,20кв.м.

  Застроена площ на сутеренен етаж-213кв.м, застроена площ на първи етаж 154кв.м

 • Готов или индивидуален проект - 3 аспекти върху, които да помислите

  Предварителната подготовка

  Желателно е преди да пристъпите към построяването на сграда, идеята ви да бъде много подробно описана. В описанието трябва да присъстват:  

  * функции и брои на стаите,
  * размери и площ,
  * материали и конструкция,
  * снимков материал и статии, които да дават "образ" на идеята.

  Детайлното описание на вашата идея ще бъде от голяма полза при избора ви на архитект, които заедно с проектантския си екип да ви даде най-добрата оферта.

 • Еднофамилна жилищна сграда

  Две еднофамилни жилищни сгради в гр. Банкя, ул. "Райна Княгиня"

  Две еднофамилни жилищни сгради в гр. Банкя, ул. "Райна Княгиня"

 • Жилищна сграда в кв. "Обеля"

  Многофункционална сграда с магазини и жилища, находяща се в жк. Обеля 2", гр. София,  район "Връбница". Проектът предвижда изграждане на пететажна сграда...

 • Избор на архитектурно студио

  Портфолиото с проектираните къщи е перфектната визитка на всяко архитектурно студио.

  Една вече построена сграда не може да бъде скрита от зорките погледи на хората. Ето защо правилният подбор на архитектурно бюро е много важен. Както във всяка област, така и при архитектурата, ще искате да видите в какво влагате парите си. След като проектът вие е готов ще може да се убедите, че завършения обект отговаря на вашите изисквания, а материалите вложени в него са с високо качество. 

 • проектиране на къщи

  Изкуството проектиране на къщи: Ключови Етапи и Тенденции през 2024 г.

  Проектирането на къщи и луксозни жилища в България представлява уникален процес, който обединява креативност, функционалност и иновации. В тази статия ще разгледаме не само ключовите етапи на проектирането на обитаеми пространства, но и как се отразяват тези аспекти в контекста на българския пазар и цените на проектирането.

  Етап 1: Изследване на Нуждите и Приоритетите:

  Началният етап на проектирането продължава с изследването на нуждите и приоритетите на бъдещите собственици на както къщи, така и луксозни резиденции. Специалистите в областта анализират индивидуалните предпочитания и изисквания, за да формулират уникални концепции.

  Етап 2: Създаване на Концепция:

  В проектирането на луксозни жилища, допълнителният аспект на ексклузивност изисква внимателно формулиране на концепцията. Използването на висококачествени материали и изискани дизайнерски елементи допринасят за уникалния характер на проекта.

 • Изработка на макети

  Vestibulum a augue eros. Nullam aliquam leo ac orci scelerisque, sed gravida metus imperdiet. Sed volutpat dapibus tempus. Nunc tempus

 • Интериорен дизайн

  Vestibulum a augue eros. Nullam aliquam leo ac orci scelerisque, sed gravida metus imperdiet. Sed volutpat dapibus tempus. Nunc tempus

 • Какви са етапите и документите при проектиране на къща, които трябва да набавят инвеститорите?


  За по-голяма част от инвеститорите етапите и документацията при проектиране на къща са напълно неясни. В тази статия ще посочим всички етапи, които трябва да изпълни ивеститора, за да изпълни процеса по проектирането на къща:

 • Многофамилни жилищни сгради

  гфдгсдфхгдфйхфгйфйхгйхгйфг

 • Някои от най-използваните термини и съкращения в областта на архитектурата, проектирането и градоустройството

  Може би няма човек, който поне веднъж да не се е сблъсквал със ситуация в която му се налага да отиде до общината, за да получи необходимата му услуга или информация, а за тази цел е нужно да подаде един куп документи. За повечето хора е много трудно да се справят с попълването им, тъй като изобилстват от специализирана литература. А дори и да попаднете на вежлив и учтив служител, които да е добро настроение, той сякаш говори на чужд език...

 • Основни моменти при проектиране на къща

  Основни моменти при проектиране на къща

   

  Притежавате личен парцел и желаете върху него да застроите къщата от вашите мечти. Желаете жилището ви да е удобно, красиво и да се разграничава от съседните постройки?

  Какво е нужно да направите, за да притежавате собствена къща?

  Първоначално е необходимо да се обърнете към някое архитектурно студио като нашето и да ни се доверите да изготвим проекта на новото ви жилище (проектиране на къща).

   

  Защо е необходимо да се обръщате към проектантско бюро?

   

 • Основни правила при проектирането върху действащи сгради.

  Основни правила при проектирането върху действащи сгради.

  Точен план:

  Купувачът е необходимо да има точна идея за намеренията, преимуществата и сумата за изпълняваното преустройство. Действащата постройка е необходимо да има свойство, което да предопределя запазването и: благоприятно местоположение в участъка, целесъобразено разпределяне за новите предназначения, висококачествена и стабилна във времето структура.

  Преустройството не трябва да се превръща в цел номер едно: цената му е възможно да доближи и дори да е повече от едно ново строителство, а последствията от лошото изпълнение са сериозни.

  Необходима е предварително допитване от професионалист, който да изкаже точката си оценка и да сподели какъв е капацитета и ограниченията на конструкцията.

 • HerbaLife - интериор

  Пекарна НЕДЕЛИНО

  Интериорен проект за стратегически инвеститор в малко населено място гр.Неделино

 • Проектиране на къщи

  Проектиране на къщ - Проект на къща

  1Donec suscipit interdum tortor ut mattis. Praesent accumsan ullamcorper pellentesque. Integer vitae mollis arcu. Vestibulum suscipit.

 • Проектиране на къща – 3 неща, с които ще се сбъскате

  Проектирането – първата стъпка към мечтата за свой дом

  Дом, не просто сграда, а място, което е създадено специално вас. За да се осъществи тази е мечта е неоходимо да се премине през едн не лек път от проектирането на къщата до финалното и застрояване. Архитектурно студио „Техно Пол БГ“ представя през какви стъпки се преминава, преди реализирането на строежа:

 • Проектиране на къща – какво трябва да знаем?

  На път сте да сбъднете една от най-съкровените си мечти - да имате собствен дом, но не знаете от къде да започнете. Тук ще прочетете с какво първо ще се сбъдвате когато сте решите да се захванете с тази не лека задача.

 • Еднофамилна жилищна сграда

  Проектиране на къща: c.Гара Елин Пелин

  Еднофамилна жилищна сграда с адм. адр. общ. Елин Пелин, c. Гара Елин Пелин.

...................................


Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /home/tehnt7nc/public_html/plugins/system/cache/cache.php on line 164