Tag: Проекти по всички части, Проектиране на къщи, Проектиране на къщи цена, Проектиране на къщa, Проектиране на къщa цена

Основни моменти при проектиране на къща

 

Притежавате личен парцел и желаете върху него да застроите къщата от вашите мечти. Желаете жилището ви да е удобно, красиво и да се разграничава от съседните постройки?

Какво е нужно да направите, за да притежавате собствена къща?

Първоначално е необходимо да се обърнете към някое архитектурно студио като нашето и да ни се доверите да изготвим проекта на новото ви жилище (проектиране на къща).

 

Защо е необходимо да се обръщате към проектантско бюро?

 

 

Практически имате два избора, за да притежавате проект за къща: да купите готов проект или да наемете архитектурно студио, за да ви проектира къщата.

В случай, че се спрете на първия избор е необходимо да отидете в някое проектантско бюро, предлагащо готови проекти, да изберете един и го закупувате. Това по принцип е добър вариант, ако нямате време да чакате проекта да се изготви, но от друга страна, ако желаете вашето жилище да се различава от съседните, с необходимо да се обърнете към нас и да ни се доверите в  проектирането на къщата ви.

Основни моменти при проектиране на къща

 

проектиране на къща

Съществуват няколко съществени момента, през които минава всеки един проект, независимо дали става въпрос за еднофамилни или двуфамилни жилища.

 

Необходимо е преди всичко да заявите искането ви за проектиране на къща и да се срещнете с архитектите, които ще ви подготвят проекта.

По време на срещата се обсъждат вижданията ви и идеите ви за проекта, а архитектите ви съдействат с даването на пояснения и консултации.

 

Следващата стъпка обхваща изготвянето на предварителни скици, които подлежат на вашето одобрение.

След това архитектите и геодезистите е необходимо да отидат на мястото, където искате да застроите и да направят нужните измервания за реализирането на проекта.

 

Финалната стъпка е изготвянето на крайния вариант на проекта на къщата.

 

Проектирането на къщата не е лека задача, необходимо е да се подготви един добре изпипан проект с помощта на редица специалисти, които да извършат детайлно проучване и да дадат експертното мнение относно  това дали вашият терен е подходящ за дадения проект.

Проектирането на къщата не включва само изготвянето на една скица, това е процес които изисква прецизно наблюдение, отговарящо на изискванията и стандартите за строителство.

 

tag:проектиране на къща,проектиране на къщи

 


Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /home/tehnt7nc/public_html/plugins/system/cache/cache.php on line 164