Tag: Проекти по всички части, Проектиране на къщи, Проектиране на къщи цена, Проектиране на къщa, Проектиране на къщa цена

За нас

Влади и Лидия, и малкият

Опознайте ни в детайли

„Техно Пол БГ“ ЕООД е основана през 2009 г. от Владимир и Лидия Полухини – дипломирани и доказали се в практиката архитекти.  

Основната дейност на фирмата ни и до днес е предпроектното проучване, инвестиционното проектиране, консултиране по време на строителния процес, узаконяване на строежи и представляване на Възложителя пред компетентните органи до получаване на „Разрешение за строеж“ или „Разрешение за поставяне“.

В самото начало това беше само идея и виждане на нашето бъдеще, но с първите ни клиенти, бяхме увлечени от магията на проектантския и стрoителния процес.

Току-що отворили врати, ние бяхме открити и от големи корпоративни клиенти като „BLIZOO“ и „VIVACOM“, посредством съвместната ни работа със строителна фирма "Декострой" ООД. Работата ни с тях продължава и до днес.

През годините сме работили със специално внимание към всички наши клиенти и сега можем да се похвалим с повече от 800 доволни клиенти и завършени проекти. Петнадесет от тях са проекти с голямо обществено значение - за публични възложители, спечелени с обществени поръчки. Те представляват инфраструктурни проекти, сгради от образувателната инфраструктура, спортни съоръжения и т.н. Публичните възложители, с които сме работили са Министерство на Културата, община Рудозем, община Своге, община Бургас, община Хасково и община Своге.

Изготвили сме проекти за сгради с РЗП над 10 000 м2, узаконили сме стотици рекламни съоръжения на територията на цялата страна, направили сме десетки проекти за еднофамилни къщи, над 100 проекта за преустройства на търговски обекти на "VIVACOM", "BLIZOO", аптеки, магазини, жилища, заведения, ветеринарни кабинети и други.

Наше дело са проекти за няколко големи спортни съоръжения за частни клиенти. Един от тях е спортната зала в гр. София за футбол със "СПА" център - с басейн, фитнес, ресторант, лоби бар, административна сграда и хотелска част.

Така също и наш проект е една от най-големите картинг писти в България, находяща се в гр. Пирдоп. За Министерството на Културата изготвихме проекти за обновяване, модернизация и реконструкция на НУИ "Добри Христов", гр. Варна и НУИ "Панайот Пипков", гр. Плевен.

Участваме в Националната програма за енергийна ефективност като изготвяме проекти за жилищни многофамилни сгради.

С множеството изброени проекти ние сме успели да дадем приноса си към облика на нашата страна и не на последно място - да вдъхнем живот на инвестиционното намерение на нашите клиенти.

Всяка година от изминалите е предизвикателство към нашата работа. Безценен е урокът, който показва, че сме на правилния път - запазваме и разширяваме обхватът на нашите клиенти.  С всяка нова задача учим нови неща за нашата работа. Не се страхуваме да започнем дейност, която не сме упражнявали и да завършим задачата с необходимия професионализъм в предвидения срок. През годините, в нашата работа сме били от всички страни на строителния процес - най-вече проектанти, но сме работили и за големи строителни фирми, защитавайки техните интереси пред инвеститори и строителен надзор. Давали сме компетентни мнения за строителния процес и неговата оптимизация.

Активно участваме и днес в търгове и печелим доверието на кметове и министерства. Осъзнаваме, че непрекъснато трябва да се стремим да подобряваме нашата работа, да развиваме нашите умения.

Курсовете и допълнителни квалификации са част от нашето ежедневие с една единствена цел - да дадем най-доброто на нашите доволни клиенти.


Нашето верою

Вярваме, че за създавене на добър инвестиционен проект са нужни не само чертожната маса или компютърния екран, нужно е проучване, опит, вдъхновение, вземане на правилни решения, работа в екип и спазване на нормативната уредба на Република България. Възложители, архитекти и инжeнери са тези, които го виждат преди всички останали, разпознават го и го създават. Всичко се заражда от инвестиционното намерение и архитектурен идеен проект. Това е съществената част от работата, в която се решават основополагащи въпроси. Създаването на архитектурен проект е дълъг, труден и опасен по свой собствен начин процес, който минава през нашия проектантски екип, заедно с нашите клиенти. Основната тежест на процеса пада върху нашите клиенти, те откриват много препятствия за преодоляване, които са свързани с неизбежните загуби, компромиси, разочарования, изкушения, но и приятни изненади. Понякога клиентите са заблудени зад блясъка на лъжливите пътища, но често така са отворени и любопитни към открития. В нашите клиенти често преоткриваме вдъхновение, защото в съвместна работа се разкриват нови хоризонти извън очакванията ни. За нас е важно да предупредим клиентите си за възможни бюрократични проблеми и ограничения, след което да намерим решение за осъществяване на тяхният проект, цел или мечта.

Ние сме убедени, че правилната и устойчива архитектура идва от самото място, даденостите на имота, характеристиките на градската среда или уединението на малкото село, израства и остава там след нас. За да се разпознае точният й профил ние трябва само да проучим историята й, и вярно да преценим нейните ресурси за развитие, и да отговорим на предизвикателствата на днешния ден.

Ние вярваме, че професионална отговорност характеризира нашата работа.  В днешния свят на бюрокрация, спазваме обещанията към нашите клиенти, защото живата връзка с вас не би могла да бъде заменена от договори с милиони формалности. Ние разчитаме и защитаваме интересите ви по писани и неписани правила.

Арх. Лидия Полухина

Арх. Лидия Полухина

Архитект

Основател на "ТЕХНО ПОЛ БГ" ЕООД

Завършила висше образование, магистър, специалност архитектура, катедра "История и теория на архитектурата" в УНИВЕРСИТЕТ ПО АРХИТЕКТУРА, СТРОИТЕЛСТВО И ГЕОДЕЗИЯ, гр.София, през 2009г.

Дипломна работа на тема "Лечебно-възстановителен център", село Баните, обл. Смолян.

Придобита ПЪЛНА ПРОЕКТАНТСКА ПРАВОСПОСОБНОСТ през 2011г. от Камара на архитектите в България.

Програми, с които работя - AutoCAD - 2D и 3D моделиране, Photoshop, 3ds Max, MS Office.

Започнах да работя по специалността архитектура през 2006г. Работих в няколко проектантски ателиета, при опитни ръководители - архитекти. През 2009г. заедно с инж. Владимир Полухин, започнахме самостоятелна работа в "Техно Пол БГ" ЕООД.

Нашата цел е да изпълним инвестиционните намерения на клиента, като го насочваме и съветваме за вземане на информирано и правилно решение, в зависимост от инвестицията. Клиентите могат да са уверени, че ще получат коректно отношение и качество на проектиране.

Разгледайте профила
Инж. Владимир Полухин

Инж. Владимир Полухин

Управител

Съосновател и съдружник на "Техно Пол БГ" ЕООД.

Завършил "Технически Университет"- София през 2007г.

Работил съм в няколко фирми последната от които е "НИКИ" ЕООД, от 2009 година основаме и развиваме заедно с Лидия "Техно Пол БГ" ЕООД. Част от нащите проекти можете да видите на страницата "Портфолио".

Моята цел е да осигуря качестовото, което заслужава клиента. Винаги съм на разположение на нашите клиенти с цялата комптенция о отговорност.  Опитът, който натрупахме ни дава увереност да постигаме желаните резултати в ограничено време.

Разгледайте профила
Инж. Ивайло Лиловски

Инж. Ивайло Лиловски

Инженер-Конструктор

Проектант-Конструктор с пълна проектанска правоспособност от 1992г. .

Практически опит:

- Асистент в катедра ''Строителни конструкции'' към  ВТУ ''Тодор Каблешков'', София 

- Редовна докторантура към катедра  „Строителни конструкции“, ВТУ„Тодор Каблешков“, София

- Частна практика:-жилищни, обществени и промишлени сгради, мостове, съоръжения и др.

- ЦНИКА СофияНаучен сътрудник  III степен, Проектиране и програмиране на бази данни и информационни системи

Разгледайте профила
 
8 години
качество и постоянство
 
Над 600
успешни проекта
 
Доверие
от корпоративни клиенти
 
Гъвкавост
и спазване на срокове
 

Наши клиенти


Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /home/tehnt7nc/public_html/plugins/system/cache/cache.php on line 164