Tag: Проекти по всички части, Проектиране на къщи, Проектиране на къщи цена, Проектиране на къщa, Проектиране на къщa цена

Многофамилни жилищни сгради!

Многофамилни жилищни сгради.

Виж всички
Многофамилна жилищна сграда в м-т „Гърдова глава", гр. София
Виж

Многофамилна жилищна сграда в м-т „Гърдова глава", гр. София

Многофамилна жилищна сграда, находяща се в местност „Гърдова глава", плана на гр.София, район...

жилищна сграда
Виж

Жилищна сграда в кв. "Княжево"

Многофамилна жилищна сграда с четири апартамента, полу-подземни гаражи, находяща се в местност „Мала...

жилищна сграда
Виж

Бутикова жилищна сграда в ул. "Бистришко шосе", гр. София

Многофамилна жилищна сграда с магазин, ателиета и подземни гаражи, находяща се в местност...

   Съвременните градове, които вече не са в състояние да се развиват по площ, растът във височина. По този начин запазват тенденцията да увеличават своя капацитет и предоставят по-голям комфорт. Целта на многофамилните жилищни сгради е да оползотворят всеки сантиметър в скъпоструващия градски център. Дори и "Вила на село" не може да се изгради качествено без проект, което само по себе си говори, че качествения проект за многофамилни жилищни сгради е сериозно предизвикателство за всеки проектант. Целта на инвеститорите е да има максимална рентабилност при всеки техен строеж, същевременно качеството и функционалността не трябва да бъдат пренебрегвани. Често нашата работа е съвкупност между функционалност, среда на живот и оптималност във всеки квадратен сантиметър от параметрите на парцела, който е предмет на инвеститорките намерения.

      Проектирането на многофамилни жилищни сгради, преминава през няколко етапа.

  • Пътвият етап е запознаване с очакванията на инвеститора, с параметрите на парцела и т.н.
  • На втрои етап можем да дадем идейни разположения на сградата в парцела със съответните разпределения, уточняваме етажността и даваме обща представа за застрояването, брой паркомета при различните подходи на проекта и т.н.. Тук може да се каже какво точно можем да усвоим като параметри на парцела.
  • На трети етап можем да дадем точни площи на помещния, точни разпределения. Тук проекта добива почти окончателен вид по част архитектура с готовност в някакъв кратък срок да бъде напълно завършен за предаване.
  • Четвърти етап конкретизира инсталациите в сградата, тук можем да доуточним консуматорите по част „ЕЛ“, точните места на части от отоплителната инсталация и т.н.. Обикновено на този етап правим общи срещи между отделните проектанти, а при нужда и целия екип се събира и заедно с инвестира взимаме най-доброто решение по даден въпрос.
  • Завършване на проекта по всички части и предаване на Възложителя.

През всичките фази на проектирането ние работим открито с нашите с клиенти и ги запознаваме с всички рискове, срокове, варианти и дадености на конкретния проект, а те взимат най-доброто решение за тях.

 

 


Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /home/tehnt7nc/public_html/plugins/system/cache/cache.php on line 164