Tag: Проекти по всички части, Проектиране на къщи, Проектиране на къщи цена, Проектиране на къщa, Проектиране на къщa цена

Tehnopol.bg - архитектурно студио

Етапи при проектиране на къща


Имате собствен терен, върху който искате да построите къща за семейството си. Искате домът ви да е удобен, красив и да се отличава от останалите къщи?

Какво трябва да направите, ако това е желанието ви?

На първо място ви трябва някое архитектурно студио като Техно Пол БГ, на което да се доверите да извърши проектиране на къщата ви.

В днешната статия ще ви запознаем какви са необходимите документи, за да започнете проектиране.  Ние от Техно Пол БГ сме готови да ви съдействаме във всяка стъпка. В наше лице ще намерите дългогодишен и сигурен партьор при изготвянето на проект.

Всеки тотем, фирмен надпис, светеща реклама или указателна табела е сравнително евтин и много ефективен начин за въздействие върху потенциалните клиенти.

Бързина и коректност при узаконяването и изработка на реклама от Техно Пол БГ

 

1. Предварителна подготовка
- препоръчително е идеята за бъдещата сграда да бъде подробно описана. В текста да са изброени функциите и броя на помещенията, техни приблизителни размери и площи, вижданията на възложителя за използваните материали и конструкции. Също могат да бъдат събрани помощни материали, статии, снимки и др. като примери близки до идеята на възложителя.
Подробното описание на идеята може да помогне при избора на архитект, като се предложат на различни проектантски екипи - еднакви(и пълноценни) данни за изготвянето на оферта.

На първо място трябва да отбележим, че проектирането, изграждането и поставянето на всички видове външни реклами на територията на град София, задъжително се извършва съгласно Наредбата на Столичната община за преместваемите обекти и рекламите с абревиатурата НПОРИДМЕРТСО.


Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /home/tehnt7nc/public_html/plugins/system/cache/cache.php on line 164