Tag: Проекти по всички части, Проектиране на къщи, Проектиране на къщи цена, Проектиране на къщa, Проектиране на къщa цена

Tehnopol.bg - архитектурно студио

 

1. Предварителна подготовка
- препоръчително е идеята за бъдещата сграда да бъде подробно описана. В текста да са изброени функциите и броя на помещенията, техни приблизителни размери и площи, вижданията на възложителя за използваните материали и конструкции. Също могат да бъдат събрани помощни материали, статии, снимки и др. като примери близки до идеята на възложителя.
Подробното описание на идеята може да помогне при избора на архитект, като се предложат на различни проектантски екипи - еднакви(и пълноценни) данни за изготвянето на оферта.

Всеки тотем, фирмен надпис, светеща реклама или указателна табела е сравнително евтин и много ефективен начин за въздействие върху потенциалните клиенти.

Бързина и коректност при узаконяването и изработка на реклама от Техно Пол БГ

Едни от най-често извършваните проекти от архитектурните студия са преустройство и смяна на предназначението.

За да бъде одобрен един обект с нов статут се преминава през поредица от процедури за смяна на предназначение, които понякога са скъпи, сложни и отнемат много време за реализирането му. 

На първо място трябва да отбележим, че проектирането, изграждането и поставянето на всички видове външни реклами на територията на град София, задъжително се извършва съгласно Наредбата на Столичната община за преместваемите обекти и рекламите с абревиатурата НПОРИДМЕРТСО.

Домът не е просто сграда, а мястото, което е създадено специално вас.

Проектирането – първата стъпка към мечтата за свой дом

gsm suplement furniture cleaning movers parfums architect news sports gsm key cleaning shortlets seo gsm аксесоари psiholog detski drehi bania зъботехническа лабораториямедицински центърmadam leticionkinderkleidungкозметика


Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /home/tehnt7nc/public_html/plugins/system/cache/cache.php on line 164