Tag: Проекти по всички части, Проектиране на къщи, Проектиране на къщи цена, Проектиране на къщa, Проектиране на къщa цена

Tehnopol.bg - архитектурно студио

Процедурата преустройство на търговски обект се извършва когато е необходимо да се смени статута на дадено помещение. Следователно, ако вие разполагате по начални данни с офис и в нотариалния акт е заложено, че пространството е такова, но желаете да го преструктурирате в търговски обект, като кафене или салон за красота, Вие трябва да го преустройте.

В случаите когато започвате нов бизнес или го развивате, от първостепенна важност е да имат на разположение подходящ терен, където да го основете. Предназначението на имота е един от ключовите аспекти, определящи дали са уместни за дейността ви. Това е така, понеже всички имоти е необходимо да се ползват по предназначението им, категоризирано с подробния устройствен план (ПУП).

Предварителната подготовка

Желателно е преди да пристъпите към построяването на сграда, идеята ви да бъде много подробно описана. В описанието трябва да присъстват:  

* функции и брои на стаите,
* размери и площ,
* материали и конструкция,
* снимков материал и статии, които да дават "образ" на идеята.

Детайлното описание на вашата идея ще бъде от голяма полза при избора ви на архитект, които заедно с проектантския си екип да ви даде най-добрата оферта.

Портфолиото с проектираните къщи е перфектната визитка на всяко архитектурно студио.

Една вече построена сграда не може да бъде скрита от зорките погледи на хората. Ето защо правилният подбор на архитектурно бюро е много важен. Както във всяка област, така и при архитектурата, ще искате да видите в какво влагате парите си. След като проектът вие е готов ще може да се убедите, че завършения обект отговаря на вашите изисквания, а материалите вложени в него са с високо качество. 

Архитектурно студио “Технопол БГ” ЕООД разработва множество  проекти, сред които са и еднофамилните жилищни къщи. Нашият подход към проектирането на къща включва:

  • Индивидуални решения
  • Иновативен подход
  • Конструктивни и цялостни решения.

Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /home/tehnt7nc/public_html/plugins/system/cache/cache.php on line 164