Tag: Проекти по всички части, Проектиране на къщи, Проектиране на къщи цена, Проектиране на къщa, Проектиране на къщa цена

Узаконяване на реклами

Узаконяване на реклами.

Виж всички
Покривна реклама
Виж

Покривна реклама на ЦУМ

Ажурната реклама се поставя на покрива на осеметажна сграда, върху съществуваща покривна...

Виж

Фирмени надписи на фасадата и на покрива на сграда на хотел

 Проектът предвижда монтаж на четири фирмени надписи на фасадата и покрива на хотел. Като два от надписите са...

Виж

"Доверие", бул. "Витоша"

оектът предвижда монтаж на два фирмени надписа на фасадата на магазин – самостоятелен обект в...

 

Фирмени надписи на фасадата и на покрива на сграда на хотел

 

       Проектът предвижда монтаж на четири фирмени надписи на фасадата и покрива на хотел. Като два от надписите са поставени на към партерния етаж, а други два са на покрива на сградата.

  

       Фирменият надпис No1 е разположен към партерните части на хотела, представлява светещи обемни букви от от плексиглас. Буквите са зактепени директно за обшивката от еталбонсд към сградата. Надписа е с габаритни размери 200 / 160 / 10 см.

      Фирменият надпис No2 е разположен към партерните части на хотела  представлява светещa кутия от алуминий и две чела от плексиглас. Кутията езактепена директно за фасадата на сградата. Надписа е с габаритни размери 100 / 100 / 20 см

       Фирменият надпис No3 е разположен на покрива на хотела, представлява ажурни светещи обемни букви от от плексиглас, разположени на покривна метална конструкция. Буквите са зактепени директно към металната конструкция. Надписа е с габаритни размери 536 / 152 / 75 см.

        Фирменият надпис No4 е разположен на покрива на хотела, представлява ажурни светещи обемни букви от от плексиглас, разположени на покривна метална конструкция. Буквите са зактепени директно към металната конструкция. Надписа е с габаритни размери 536 / 152 / 75 см.

      

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...................................


Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /home/tehnt7nc/public_html/plugins/system/cache/cache.php on line 164