Tag: Проекти по всички части, Проектиране на къщи, Проектиране на къщи цена, Проектиране на къщa, Проектиране на къщa цена

Изработка на архитектурни макети от Техно Пол Бг

Техно Пол Бг предоставя на своите клиенти изключително точна и акурактна изработка на архитектурни макети, чиято детайлизация варира според различните нива, сложността на изработка и предназначението им.

 

Архитектурните макети се подразделят на:

 • макети за изложения – в това число влизат макетите на: постройки с различните типове предназначения, затворени жилищни комплекси, промишлени сгради, голф игрище и терените към него и топографски и ландшафтни макети.
 • студентски и работни макети
 • нестандартни макети и създаване на различни детайли
 • реставрация на макети

В зависмопст от предназначението на макета околната среда на постройката е възможно да се изработи с условни размери или с мащабна прецизност. В голяма част от макетите се използват реални органични съставки, които пресъздават едно напълно реалистично озеленяване на терена.

Към архитектурните макети е възможно да се добавят и компоненти на осветление, чиито детайли могат да бъдат с различна сложност така, че да допринасат за детайлността и прецизността на макета.

Към  архитектурните макети може да се добавят и презентационнни стъклени или плексигласови кутии, които да предпазват от прах, а към тях да бъде добавена и подходяща и надеждна кутия за транспортиране. Така може да бъдете сугурни, че доставката на макета ще бъде безпроблемна.

В раздел Портфолио може да разгледате изработените в нашето студио макети, както и проектите ни за многофамилни и едно фамилни жилищни сгради.

С напредването на компютърните технологии се увеличават и възможностите за визуална презентация на проектите пред клиентите. Предоставените възможности са почти неограничени, което допринася за положителното и представително изобразяване на проекта.

Посредством обемните визуализации вие може да видите обекта още преди да бъде построен. Те предоставят един много лесен способ да разберете вложените от вас парични средства дали ще опровергаят очакваните възможности.

Компютърното визуализиране е един от най-важните етапи в реализирането на проекта, както и незаменимо средство при работната технология за създаването на архитектурния макет.

3D визуализацизането може да бъде прилагано при:

 • Модернистично презентиране на инвестиционен проект
 • Презентиране на интериорни дизайни
 • Добавяне на дадения проект към фирменото портфолио

Какви са предимствата на 3D технологията и защо да я изпозлвате в бъдещите си проекти?

 • По-бърза изработка на архитектурния макет
 • Здрава и надеждна конструкция
 • Дава възможност проекта да се използва от квалифициран архитект
 • По-малко средтва
 • Точност и презицност на макета

Създайте архитектурен макет на вашия бъдещ дом или проект! С помощта на 3D технологията може лесно и бързо да се принтират всякакви обекти.  Ще имате въьможност да видите дома си, още преди да започне негото изграждане и ако нещо не ви харесва да нанесете нужните корекции.

 


Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /home/tehnt7nc/public_html/plugins/system/cache/cache.php on line 164