Tag: Проекти по всички части, Проектиране на къщи, Проектиране на къщи цена, Проектиране на къщa, Проектиране на къщa цена

Узаконяване на реклами - всичко, което трябва да знаете

Всеки тотем, фирмен надпис, светеща реклама или указателна табела е сравнително евтин и много ефективен начин за въздействие върху потенциалните клиенти.

Бързина и коректност при узаконяването и изработка на реклама от Техно Пол БГ

 

Всяка външна реклама на територията на Столична Община задължително се узаконява. Според наредбата за преместваемите обекти и рекламните съоръжения на територията на столична община, е необходимо проекта да съдържа следните части:

 1. Архитектурно - дизайнерска част
 2. Конструктивна част
 3. Електрическа част - ако има осветление
 4. ПБЗ - план за безопасност и здраве

 

Проектите се изработват от архитект и инженери - конструктор и електро инженер, със сертификати за пълна проектантска правоспособност и застраховка 'професионална отговорност', гарантирано качество и сигурност при изпълнението на вашият проект.

Регистрация и проект на външна реклама - какво трябва да знаем?

Ще помогнем рекламата да заработи за Вас

Узаконяването на реклама, фирмен надпис или друг преместваем обект се регулира чрез наредба на общинския съвет.

Какви документи са необходими?

 1. За да протече гладко процеса на узаконяване или проектиране на реклама, е необходимо да разполагате с минимален набор от документи, доказващи собствеността на търговския обект и неговото предназначение:
 • договор за наем, 
 • нотариален акт, 
 • акт за въвеждане в експлоатация на обекта.
 1. Разрешението на поставяне се издава за срок от 5 години на името на собственика на имота. В него трябва да фигурира и името на наемателя.

Колко струва?

 • При интерес към услугата узаконяване на рекламни табели можете да се свържете с нас на посочените контакти. Можем да Ви консултираме напълно безплатно по телефона като ни изпратите снимка на електронната поща или viber. От значение е и броят на обектите, които се проектират, като повече обекти водят до по-големи отстъпки. 
 • Цената за узаконяване на съществуваща реклама зависи от това дали е светеща,  от нейният размер, както и от разположението й. Повече за цените в зависимост от вида на табелата може да намерите в нашия ценоразпис. Много фирми предлагат нереално ниски цени за узаконяване на реклами. Ние предлагаме качество и гарантираме успеваемост на проекта за узаконяване във всяка Община, включително извън София. 
 • Таксите, които ще заплатите в Общината се определят с наредбата.

Колко време ще отнеме?

Имайте предвид, че законовият срок за одобряване на проекта от общината е 30 дни.
................................


Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /home/tehnt7nc/public_html/plugins/system/cache/cache.php on line 164