Tag: Проекти по всички части, Проектиране на къщи, Проектиране на къщи цена, Проектиране на къщa, Проектиране на къщa цена

хотел "Глория Палас" - гр. София

Проектът предвижда монтаж на фирмени надписи,Смяна на предназначение,Проекти по всички части цена,Архитект,Архитект София,Смяна на предназначение цена,Архитект София,Проекти по всички части,Преустройство,Проектиране на къщи,Проектиране на къщи цена,Преустройство цена

Сградата на хотела е паметник на архитектурата и е съгласуван с положително становище от НИНК...

 

 

Фирмени надписи на фасадата на хотел "Глория Палас"-София.

 

Сградата на хотела е паметник на архитектурата и е съгласуван с положително становище от НИНКН (НАЦИОНАЛЕН ИНСТИТУТ ЗА  НЕДВИЖИМО КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО)

                                  

       Проектът предвижда монтиране на четири ажурни фирмени надписа  и два надписа разположени на светещи кутии. Три от ажурните фирмени надписи  са разположени на лека метална конструкция, така че да не закриват елементите от фасадата на сградата и да се използва минимален брой крепежни елементи към фасадата. След закриване на дейността на хотела се предвижда надписите да бъдат премахнати, а отворите да бъдат запушени с епоксидно каменна смес, така че да не се нарушава естетическия вид на фасадата.

  1. Фирмен надпис No1- представлява обемни(ажурни) букви „GLORIA PALACE“ от плексиглас с вътрешно разположени осветителни тела. Надписът е разположен на метална конструкция, така че да не закрива елементи или детайли от фасадата на сградата. Габаритни размери на надписа 245 / 25 / 8 см.
  2. Фирмен надпис No2- представлява обемни(ажурни) букви „HOTEL“ от плексиглас с вътрешно разположени осветителни тела. Надписът е разположен на метална конструкция, така че да не закрива елементи или детайли от фасадата на сградата. Габаритни размери на надписа 95 / 20 / 6 см.
  3. Фирмен надпис No3- представлява обемни(ажурни) букви „HOTEL“ от плексиглас с вътрешно разположени осветителни тела. Надписът е разположен на метална конструкция, така че да не закрива елементи или детайли от фасадата на сградата. Габаритни размери на надписа 95 / 20 / 6 см.
  4. Фирмен надпис No4- представлява обемни(ажурни) букви „HOTEL“ от плексиглас с вътрешно разположени осветителни тела. Надписът е разположен на метални шини закрепени към дограмата над входа към хотела. Габаритни размери на надписа 95 / 20 / 6 см.
  5. Фирмен надпис No5- представлява алуминиева кутия с две чела от плексиглас и вътрешно разположени осветителни тела. Кутията е разположена в горната част на фасадата на хотела и е перпендикулярно на нея, закрепена е през мазилка, което позволява лесно отстраняване на отворите получили се в следствие на монтажа. Надписът е разположен, така че да не закрива елементи или детайли от фасадата на сградата. Габаритни размери на надписа 40 / 100 / 20 см.
  6. Фирмен надпис No6- представлява алуминиева кутия с две чела от плексиглас и вътрешно разположени осветителни тела. Кутията е разположена по височината на фасадата на хотела и е перпендикулярно на нея закрепена е през мазилка, което позволява лесно отстраняване на отворите получили се в следствие на монтажа.. Надписът е разположен, така че да не закрива елементи или детайли от фасадата на сградата. Габаритни размери на надписа 600 / 50 / 20 см.

Съдържанието на надписите е дублирано на български език на витрината над входа към хотела. Изпълнено е от отделни букви от PVC фолио залепени директно към витринтата.

 

                             

Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /home/tehnt7nc/public_html/plugins/system/cache/cache.php on line 164