Tag: Смяна на предназначение, Проекти по всички части цена, Архитект, Архитект–София, Смяна на предназначение цена, Архитект София, Проекти по всички части, Преустройство, Проектиране на къщи, Проектиране на къщи цена, Преустройство цена

хотел "Глория Палас" - гр. София

Проектът предвижда монтаж на фирмени надписи,Смяна на предназначение,Проекти по всички части цена,Архитект,Архитект София,Смяна на предназначение цена,Архитект София,Проекти по всички части,Преустройство,Проектиране на къщи,Проектиране на къщи цена,Преустройство цена

Сградата на хотела е паметник на архитектурата и е съгласуван с положително становище от НИНК...

 

 

Фирмени надписи на фасадата на хотел "Глория Палас"-София.

 

Сградата на хотела е паметник на архитектурата и е съгласуван с положително становище от НИНКН (НАЦИОНАЛЕН ИНСТИТУТ ЗА  НЕДВИЖИМО КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО)

                                  

       Проектът предвижда монтиране на четири ажурни фирмени надписа  и два надписа разположени на светещи кутии. Три от ажурните фирмени надписи  са разположени на лека метална конструкция, така че да не закриват елементите от фасадата на сградата и да се използва минимален брой крепежни елементи към фасадата. След закриване на дейността на хотела се предвижда надписите да бъдат премахнати, а отворите да бъдат запушени с епоксидно каменна смес, така че да не се нарушава естетическия вид на фасадата.

  1. Фирмен надпис No1- представлява обемни(ажурни) букви „GLORIA PALACE“ от плексиглас с вътрешно разположени осветителни тела. Надписът е разположен на метална конструкция, така че да не закрива елементи или детайли от фасадата на сградата. Габаритни размери на надписа 245 / 25 / 8 см.
  2. Фирмен надпис No2- представлява обемни(ажурни) букви „HOTEL“ от плексиглас с вътрешно разположени осветителни тела. Надписът е разположен на метална конструкция, така че да не закрива елементи или детайли от фасадата на сградата. Габаритни размери на надписа 95 / 20 / 6 см.
  3. Фирмен надпис No3- представлява обемни(ажурни) букви „HOTEL“ от плексиглас с вътрешно разположени осветителни тела. Надписът е разположен на метална конструкция, така че да не закрива елементи или детайли от фасадата на сградата. Габаритни размери на надписа 95 / 20 / 6 см.
  4. Фирмен надпис No4- представлява обемни(ажурни) букви „HOTEL“ от плексиглас с вътрешно разположени осветителни тела. Надписът е разположен на метални шини закрепени към дограмата над входа към хотела. Габаритни размери на надписа 95 / 20 / 6 см.
  5. Фирмен надпис No5- представлява алуминиева кутия с две чела от плексиглас и вътрешно разположени осветителни тела. Кутията е разположена в горната част на фасадата на хотела и е перпендикулярно на нея, закрепена е през мазилка, което позволява лесно отстраняване на отворите получили се в следствие на монтажа. Надписът е разположен, така че да не закрива елементи или детайли от фасадата на сградата. Габаритни размери на надписа 40 / 100 / 20 см.
  6. Фирмен надпис No6- представлява алуминиева кутия с две чела от плексиглас и вътрешно разположени осветителни тела. Кутията е разположена по височината на фасадата на хотела и е перпендикулярно на нея закрепена е през мазилка, което позволява лесно отстраняване на отворите получили се в следствие на монтажа.. Надписът е разположен, така че да не закрива елементи или детайли от фасадата на сградата. Габаритни размери на надписа 600 / 50 / 20 см.

Съдържанието на надписите е дублирано на български език на витрината над входа към хотела. Изпълнено е от отделни букви от PVC фолио залепени директно към витринтата.

 

                             

......................