Tag: Проекти по всички части, Проектиране на къщи, Проектиране на къщи цена, Проектиране на къщa, Проектиране на къщa цена

Арда Кърджали интериорен проект на зала за кетъринг и зала за пресконференции

HerbaLife - интериор,Смяна на предназначение,Проекти по всички части цена,Архитект,Архитект София,Смяна на предназначение цена,Архитект София,Проекти по всички части,Преустройство,Проектиране на къщи,Проектиране на къщи цена,Преустройство цена

Интериорен проект за Възложител с обществено значение футболен клуб АРДА-Кърджали

Проекта е разработен по задание на спонсор на клуба фирма "Интер билд"ЕООД

 

 ЦЕЛ НА ИНТЕРИРНИЯ ПРОЕКТ

Към момента на започване на на интериорния проект двете зали с с ограничено използване поради не доброто им състояние. Целта е да се придаде нов облик и предназначение и в същия момент повишаване на комфорта на обитателите и повдигане на имиджа на футболния клуб.

Проектната разработка включва:

- В "Зала за кетъринг"  обособяваме няколко зони като целта е впаузата между двете полувремена гостите и мениджмънта на клуба да дискутират играта, като се подкрепят с напитки и храна. За целта е предвиден диван  с малка маса в дъното на залата, както и високи маси в средната част. За напитките ще се погрижи бармана в зоната до врата, а пред него е разположена маса за кетъринг, от където гостите могат да опитат от вкусните разядки.

- В "Зала за пресконференции" ще се провеждат срещи на ръководството, футболисти и журналисти. Интериорният проект предлага едно изчистено решение като акцентираме на цветовата гама на клуба и логото. Спонсорите заемат централното място, защото без тях футбола е невъзможен.

Настилките в двете помещения са реализирани с мокет за да се придаде допълнителен уют и комфорт към спортната обстановка.


Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /home/tehnt7nc/public_html/plugins/system/cache/cache.php on line 164