Tag: Проекти по всички части, Проектиране на къщи, Проектиране на къщи цена, Проектиране на къщa, Проектиране на къщa цена

Интериорен дизайн

Интериорен дизайн.

Виж всички
HerbaLife - интериор
Виж

Арда Кърджали интериорен проект на зала за кетъринг и зала за пресконференции

Интериорен проект за Възложител с обществено значение футболен клуб АРДА-Кърджали

HerbaLife - интериор
Виж

Пекарна НЕДЕЛИНО

Интериорен проект за стратегически инвеститор в малко населено място гр.Неделино

Интериорен дизайн за офис разработихме за собствени нужди, а именно архитектурно студио
Виж

Офис - интериор

Интериорен дизайн за офис от около 30м2 разработихме за собствени нужди, а именно архитектурно...

 

 

 

 

В средата на помещението поставихме огромно бюро, като работните места са разположени в двата края, за да се образува място между тях, което да се ползва разгръщане и разглеждане на чертежи. В срещуположния край на входа разположихме кухненски ъгъл с кафе машина и всичко необходимо за едно бързо хапване. Изцяло променихме силовата и слаботоковата инсталация. Срещу бюрото монтирахме телевизионен дисплей за презентация на проекти на наште клиенти.

Променихме и разпределинието като цяло, въпреки че поначало беше малък магазин имаше санитарен възел с преддверие, което махнахме за усвояване на максимално пространство.

Не направихме компромис и с мебелите, тъй като са изработени от доставчик доказал се с опит. Всички мебели са от МДФ съчетани по най добрия начин с лакобел в син оттенък. Шкафовете освен заинтригуващия дизайн са изключително функционални.Шкафовете са снабдени специални механизми за излизащи принтери, което голяма част от нашата работа. За допълнителен уют на всякъде над шкафовете и до витрините разположихме растения, защото какво ако не е спокойствето на зеленината в офиса може да направи нашата работа удоволствие.


Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /home/tehnt7nc/public_html/plugins/system/cache/cache.php on line 164