Tag: Проекти по всички части, Проектиране на къщи, Проектиране на къщи цена, Проектиране на къщa, Проектиране на къщa цена

Интериорен дизайн

Интериорен дизайн.

Виж всички
HerbaLife - интериор
Виж

Арда Кърджали интериорен проект на зала за кетъринг и зала за пресконференции

Интериорен проект за Възложител с обществено значение футболен клуб АРДА-Кърджали

HerbaLife - интериор
Виж

Пекарна НЕДЕЛИНО

Интериорен проект за стратегически инвеститор в малко населено място гр.Неделино

Проектът включва усвояване на тераса и цялостно преустройство на апартамента
Виж

Жилище

Интериорният дизайн е разработен за младо семейство  в Столицата на България, София. Проекта е...

 

 

 

Силовата електроинсталацията беше напълно подновена в съответствие със съвременните изисквания. Ключовете и контактите бяха увеличени за да могат да се съчетаят добре с новото разпределение на мебелите и техниката в помещението. В апартамента беше внедрена слаботокова инсталация, удовлетворяваща нуждите на съвременния човек и необходимостта да сме свързани непрекъснато със света. За пода избрахме настилка от естествен паркет, чийто цвят идеално се съчетава със стила на този съвременен дом.

   Направихме изцяло нова релокация на кухнята в усвоената площ от терасата. Прикрита от плота на трапезариата, кухненския бокс включва в себе си пълен комлект от уреди необходими за подготвяне на закуска обяд или вечеря.  Всичките уреди са предназначени за вграден монтаж в бяла кухненска мебел от „МДФ“.  Чрез добър подбор за лесно ползване са разположени хладилник, фризер, фурна, микровълнова печка, електрически котлони, миална машина, пералня, и сушилня. На хоризонталните плотове са обособени места за кафе машина, кухненски робот и други.  Кухнята е разположена в най - светлата част от помещението, в близост до голем прозорец с прекрасна гледка към планина Витоша.   Непосредствено свързана с кухнята е трапезарната маса оформена като бар плот, изградена от голям бял плот с вградени кухненски шкафове. Завършен вид трапезариата получава чрез белите елегантни столове от ажурни крака от метална плетеница. В синхрон със модерният, светъл и мек стил на мебелировката, внимателно са подбрани и разположени порцеланови чаши за кафе и други сервизи за всекидневна употреба по отворените рафтове на трапезарията.

   На дневната обърнахме специално внимание. Разработихме я в синхрон с характерите и желанията  на ползващите я. Освободихме пространство в центъра на помещението, разполагайки голямо жълъо канапе плътно до една от стените. Ниска дизайнерска бяла маса придава съвършенство и изтънченост на помещението. Зоната за релакс е наградена със стилизирана Ню Юркска фотография.


Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /home/tehnt7nc/public_html/plugins/system/cache/cache.php on line 164