Tag: Проекти по всички части, Проектиране на къщи, Проектиране на къщи цена, Проектиране на къщa, Проектиране на къщa цена

Колко струва проектирането на къща

В наше време не е лесно да се вземе решение да се построи нов дом. От една страна сумата за тази инвестиция е доста голяма, от друга – всеки може да закупи вече готово и построено жилище, вместо да се наема да строи всичко от началото.

 

Българите искат да имат свой собствен дом, който да оставят за децата си. Всеки българин иска да остави наследство след себе си и да построи домът, за който винаги е мечтал.

Но да спрем с тези лирични отклонения и да обърнем повече внимание на останалата част от строежа, като прескочим традициите и т.н.

Преди време, за да се построи нова къща, не се е налагало да се прави проект, да има разрешения, планове и т.н. Тези дни отминаха много отдавна и сега има закони, които трябва да се спазват.

За да се построи една нова къща, трябва да се направят много неща, едно от които е проекта. За да се изготви той обаче, трябва да се подходи професионално. Ще ви е нужно архитектурно студио, което ще направи всичко необходимо на сравнително добра цена. Има много архитектурни бюра, за това ние ви съветваме да разгледате предложенията на поне няколко от тях и да сравните цените им за проекти на къщи.

Как да намерите архитектурното студио, което да отговаря на всички ваши изисквания?

Първото нещо, за което всеки би се сетил е, да попита своите познати и роднини, които вече са се възползвали от подобни услуги. Те ще кажат дали са доволни от студиото, което е направило проекта им. Ако обаче не се сещате за такива познати, тогава ви остава варианта да разгледате сайтовете на архитектурните студия и да видите кое от тях какви услуги и цени предлага.

Би трябвало всички уважаващи себе и клиентите си бюра, да имат подробно описание на страниците си, от което всичко да става ясно. Те ще имат примерна цена за проект на къща. Добре е да направите и имейл запитване, за да получите по-конкретен и изчерпателен отговор, без да ви се налага да посетите всеки един офис по отделно.

Цената на проекта вариара от 12 до 22лв./м2 за включени всички части и силно зависи от площа на проектирания обект, неговата сложност и изисквания на клиента.

Архитектурно бюро Техно Пол Бг разполага с квалифицирани архитекти и инженери, специализирали се в предпроектното проучване и притежаващи богат опит в сферата на инвестиционното проектиране и изготвянето на проект за къща. Разчитайте на нашия професионализъм и извършването в срок на необходимите ви архитектурни и инженерни проектни по всички части, както и представяне пред компетентните органи за получаване на разрешение за строеж.

С наша помощ ще сбъднете мечтата си да имате красив, функционален и модерен дом!

 

...................................


Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /home/tehnt7nc/public_html/plugins/system/cache/cache.php on line 164