Tag: Проекти по всички части, Проектиране на къщи, Проектиране на къщи цена, Проектиране на къщa, Проектиране на къщa цена

Проектиране на къща – пътят към сбъднатата ти мечта

Домът не е просто сграда, а мястото, което е създадено специално вас.

Проектирането – първата стъпка към мечтата за свой дом

 

За да бъде осъществена тази мечта е неоходимо да се премине през един не лек път от проектирането на къщата до финалното и застрояване. Архитектурно студио „Техно Пол БГ“ представя през какви стъпки се преминава, преди реализирането на строежа:

Какво трябва да направя преди проектирането на къщата


Преди всичко трябва да изберете мястото, където искате да се построи сградата. Друго нещо, с което трябва да се съобразите е терена:


• дали местността не е близо до свлачища
• има ли водоснабдяване, канализация и ток
• има ли път до сградата


Следващата стъпка е да извадите скица-виза на терена, където най-подробно е описано какво и колко се разрешава да застроите.
Ако до тук всичко е изпълнено според изискванията, може да преминете към избор на архитект.

Изборете проектанта, който ще изготви вашия проект за къща


Проектирането на сграда не е просто нанясянето на няколко чертежа върху лист хартия. Трябва да намерите най-добрия архитект, който да е готов да реализира всяка ваша идея. Направете проучване и се спрете на архитект с дълъг опит и добри отзиви. Разгледайте портфолиото му и вижте дали това, което той създава ви харесва. Уговорете си среща, за да бъдете сигурни, че той ще изпълни всяко ваше желание, без да се налага ви е да правите някакви компромиси.


Следващата стъпка е той да ви представи персонален проект за къща, който да се доближа до вашите представи, да бъде съобразен с всички закони и да отоворя на бюджета ви. Архитектът отговаря както за съставянето на плана, така и за склюването на договори с ескплоатационите дружества, осигуряването на безопастността и подбора на строителните материали.


Набавете документите, необходими за спазването на изискванията за строеж на сграда


Документите, необходими за стратиране на простирането са:


• Кадастрална скица (изиска се от някои общини)
• Скица-виза
• Изготвяне на договори с ескплоатационите дружества – Електоразпределение и ВИК


Проектирането стартира след изготвяне на цялата документация, но понякога дейностите се изпълняват успоредно.


След като техническият проект е готов, той трявба да се подаде в общината за одобрение и получаване на разрешие за строеж.


Архитектурно бюро „Техно Пол БГ“ е насреща и сме готови да преминем през всички стъпки, за да може в крайна сметка вие да получите мечтания дом. Ние ще преминем през безкрайните процедури за получаване на разрешение за строеж. Потърсете ни винаги когато ви е необходима информация за проектни по всички части, както и представяне пред компетентните органи за получаване на разрешение за строеж.

gsm suplement furniture cleaning movers parfums architect news sports gsm key cleaning shortlets seo gsm аксесоари psiholog detski drehi bania зъботехническа лабораториямедицински центърmadam leticionkinderkleidungкозметика


Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /home/tehnt7nc/public_html/plugins/system/cache/cache.php on line 164