Tag: Проекти по всички части, Проектиране на къщи, Проектиране на къщи цена, Проектиране на къщa, Проектиране на къщa цена

Защо се нуждаем от архитект?

Той има налудничеви идеи, скъпо платен е, а строителят може да направи същото…

Отново и отново, този въпрос бива задаван: Какво може да направи архитектът, каквото строителя, кухненско студио, мебелен консултант, инсталационна компания и т.н. не може? Също така, мнозина смятат, че архитектите имат само луди идеи и биха били твърде скъпи.

На този етап бихме искали да се намесим: архитект е доставчик на услуги.

 

Нужда от АритектСпоред обучението и практическия си опит той е специалист по проектиране и планиране. За една еднофамилна къща например, той ще работи заедно с клиентите, за да разработи космическа програма и да оптимизира етажа, така че да няма ненужни области, които да причиняват ненужни разходи.

Архитектът също така е и консултант. Дори когато купува имот, той може да прецени дали наклонът, слънчевото греене и други фактори са от полза за съответния проект. Той тълкува строителните разпоредби и изчислява възможностите за използване на имота.

Важно е клиентите да бъдат представени в сложните административни процедури. Като строителен инженер и такъв е архитектът, той има специална позиция пред властите. Той е, така да се каже, техническият защитник на клиентите.

Архитектът изготвя чертежите с всички подробности, обсъжда ги със специализирани фирми, пише строителните работи, проверява офертите, договаря цените и определя най-добрия участник. Тази тежка процедура, включително изчисляването на най-добрата цена, предлага повече финансови предимства, от общата такса на архитекта. По време на строителния период той координира изпълняващите дружества, проверки и контролни услуги и фактори.

Най-важният аспект обаче е точно това, което всъщност предлагаме, като специалисти. Всяка компания ще оцени своя продукт като най-добър. Ние обаче сме независими. Оценяваме продукт според критериите и спецификациите на възложителите и неговите намерения за проектиране. След това решаваме заедно, кои строителни материали, прозорци или отоплителни системи са подходящи.

Ние търсим най-доброто решение за всеки проблем и ще постигнем оптимална полза за клиента чрез оптимално планиране.

Това предлагаме ние и по това се различаваме, сигурни сме, че ще бъдем полезни.


Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /home/tehnt7nc/public_html/plugins/system/cache/cache.php on line 164