Tag: Смяна на предназначение, Проекти по всички части цена, Архитект, Архитект–София, Смяна на предназначение цена, Архитект София, Проекти по всички части, Преустройство, Проектиране на къщи, Проектиране на къщи цена, Преустройство цена

Защо се нуждаем от архитект?

Той има налудничеви идеи, скъпо платен е, а строителят може да направи същото…

Отново и отново, този въпрос бива задаван: Какво може да направи архитектът, каквото строителя, кухненско студио, мебелен консултант, инсталационна компания и т.н. не може? Също така, мнозина смятат, че архитектите имат само луди идеи и биха били твърде скъпи.

На този етап бихме искали да се намесим: архитект е доставчик на услуги.

 

Нужда от АритектСпоред обучението и практическия си опит той е специалист по проектиране и планиране. За една еднофамилна къща например, той ще работи заедно с клиентите, за да разработи космическа програма и да оптимизира етажа, така че да няма ненужни области, които да причиняват ненужни разходи.

Архитектът също така е и консултант. Дори когато купува имот, той може да прецени дали наклонът, слънчевото греене и други фактори са от полза за съответния проект. Той тълкува строителните разпоредби и изчислява възможностите за използване на имота.

Важно е клиентите да бъдат представени в сложните административни процедури. Като строителен инженер и такъв е архитектът, той има специална позиция пред властите. Той е, така да се каже, техническият защитник на клиентите.

Архитектът изготвя чертежите с всички подробности, обсъжда ги със специализирани фирми, пише строителните работи, проверява офертите, договаря цените и определя най-добрия участник. Тази тежка процедура, включително изчисляването на най-добрата цена, предлага повече финансови предимства, от общата такса на архитекта. По време на строителния период той координира изпълняващите дружества, проверки и контролни услуги и фактори.

Най-важният аспект обаче е точно това, което всъщност предлагаме, като специалисти. Всяка компания ще оцени своя продукт като най-добър. Ние обаче сме независими. Оценяваме продукт според критериите и спецификациите на възложителите и неговите намерения за проектиране. След това решаваме заедно, кои строителни материали, прозорци или отоплителни системи са подходящи.

Ние търсим най-доброто решение за всеки проблем и ще постигнем оптимална полза за клиента чрез оптимално планиране.

Това предлагаме ние и по това се различаваме, сигурни сме, че ще бъдем полезни.

insgsmseoseosuplementfurniturecleaningmoversparfumsarchitectnewssportsgsmkeyautocleaningshortletsrentacar


Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /home/tehnt7nc/public_html/plugins/system/cache/cache.php on line 164