Tag: Проекти по всички части, Проектиране на къщи, Проектиране на къщи цена, Проектиране на къщa, Проектиране на къщa цена

Интериорен дизайн за офис от около 30м2 разработихме за собствени нужди, а именно архитектурно студио. При разработката на дизайна използвахме устойчиви материали, тъй като входа към офиса е от вън. Настилката е гранитогрес, съчетана с една от шайбите в помещението, която също облицовашме със същия материал. Основната задача, която си поставихме е да бъде функционално най-доброто разположение на мебели и места за клиенти.

 

 

 

 

В средата на помещението поставихме огромно бюро, като работните места са разположени в двата края, за да се образува място между тях, което да се ползва разгръщане и разглеждане на чертежи. В срещуположния край на входа разположихме кухненски ъгъл с кафе машина и всичко необходимо за едно бързо хапване. Изцяло променихме силовата и слаботоковата инсталация. Срещу бюрото монтирахме телевизионен дисплей за презентация на проекти на наште клиенти.

Променихме и разпределинието като цяло, въпреки че поначало беше малък магазин имаше санитарен възел с преддверие, което махнахме за усвояване на максимално пространство.

Не направихме компромис и с мебелите, тъй като са изработени от доставчик доказал се с опит. Всички мебели са от МДФ съчетани по най добрия начин с лакобел в син оттенък. Шкафовете освен заинтригуващия дизайн са изключително функционални.Шкафовете са снабдени специални механизми за излизащи принтери, което голяма част от нашата работа. За допълнителен уют на всякъде над шкафовете и до витрините разположихме растения, защото какво ако не е спокойствето на зеленината в офиса може да направи нашата работа удоволствие.


Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /home/tehnt7nc/public_html/plugins/system/cache/cache.php on line 164